Sunday, 9 September 2012

eid ul fitr


hai ! dah bosan dah dengan ayat "blog berhabuk , fuhh fuhhh.."  haha .. tapi memang mak enon punya lama tak update blog .. tak da yang menarik untuk diupdatekan .. haha ..

eid ul fitr sebelum jadi mahasiswi .. ahaa ~~ gituh kaaan .. haha .. best ! semua orang balik .. mak ngah , mak lang , pak jang , mak ndak , pak teh , mak cik , and pak su .. of course .. haha .. macam biasa .. Maliah Enterprise always happening .. haha .. lemang sampai 75 batang .. haha .. sebab sorang pun makan kedarah sampai sebatang .. so no wonder .. 


my lovely abah with hat there and pak ndak .. haha .. lemang dah nak siap <3


rendang .. lakonan mantap tu pak ndak .. haha


haha .. product2 maliah enterprise yang sihat2 belaka .. aumm ~~


me , dad , mom , sis , lil sis .. 


pak su , jiyeah ! the owner .. JAMALIAH , mom , mak lang ..


sweetooo ~~ pak ndak heart mak ndak


bakal pelakon extra MIG


pak lang's family
malam tu pergi rumah tok cik and tok su for open house .. hoho .. mee rebus sepinggan kat rumah tok cik .. and macam2 aku tibai kat rumah tok su .. satay , ayam , nasik , rojak .. blurppp ~~ haha





abaikan saya yang montel .. lapar okay ! thats why la .. open house .. tok su's house .. annually event .. haha
raya kedua : malam tu , pah panggil kawan2 dia bacakan yassin sebelum aku berangkat ke mesir dalam bidang pergigian .. tskk .. terharu .. tolong jangan muntah dengan gamba bawah ni .. hik >.<


like mother , like daughter .. now even daughter bigger than mother .. 


thanks for those yang bacakan yassin before  im leaving .. thank a lot :')

tada ~~ 3rd hari raya .. mira and ron engagement .. haha .. tak larat nak upload bebanyak gamba .. cukup kot yang ni kan ? haha .. wedding , aku tak dak kat malaysia .. so , bye2 .. haha




banyak gila camera .. mata semua akan kesana dan kesini .. -.-


hantaran .. gubahan mak cik2 ku yang kreatif .. kredit tu mak jang and mak ngah :)


him and her


see .. i told you .. mata ke lain semua nya ..


bukti kedua camera banyak .. tah camera mana datangnya .. yang diupah sorang je .. yang datang plak ramai .. by the way , like to thank all the photographers .. haha .. good job !


ni lah orang disebalik tabir .. konon .. haha .. mengangkat dulang lalu mengusung di tengah2 panas .. oh yeah!

ituh lah dia raya sepanjang di kampung .. hehe ~~ balik je rumah .. haa .. actually since raya pertama , tiap2 petang kami akan balik umah untuk basuh kain dan bagi bambino tekoyang2 makan .. hee .. so , yang ni memang balik rumah betul2 .. hee .. 

raya ke 4 dan seterusnya raya kat sini2 je .. rumah kawan2 .. best .. semua dah berjaya .. berjaya masuk ke uni , kolej , matrik .. :)

kepada kedua tok wan yang dah pergi meninggalkan kami selamanya , kami sentiasa doakan tok wan di tempatkan dalam kalangan orang2 yang soleh .. amin ya Rabb .. i love both of you .. a lot .. much .. even uncountable .. :')

bye , assalamualaikum , ilalliqa'

No comments:

Post a Comment

hye..jom comment post boolat

 
Tempelate Designed by Najwa | Copyright-2011 Protected | Infinite
fly to the moon