Friday, 18 May 2012

why aa ? i keep thinking of this ^^


satu malam ni lepas dinner dengan pah & pak su kat kedai , kami terus balik rumah pah . masa tu Astro bg 10 days boleh tengok semua . huhu ~~ sorry , tak reti Astro2 ni . kat rumah tak da pun :)

and . all of a sudden ade cerita KETIKA CINTA BERTASBIH . 1 & 2 . bersambung terus sampai pukul 2 pagi . tapi memang berbaloi la .. ayaq mata ceq mencughah2 .. hoho ~~ 


entah kenapa , sampai hari ni asyik teringat je cerita ni . ke-ecited-an tu memuncak sebab shooting kat mesir kot . tapi jalan cerita really touched . kalah 7 petala cinta for sure . hurm . 

memang soleh & solehah habes lah semua watak dalam ni :) suka ~~ <3

nak tengok kat youtube , tapi tak puas .. gambar tak HD , subtitle pun tak ada .. hopefully one day , TV kat Malaysia ni , except Astro , pleaseeeee ..... tayang kan la cerita ni >.<

moga cerita ni jadi contoh :)

assalamualaikum , ilalliqa' 

No comments:

Post a Comment

hye..jom comment post boolat

 
Tempelate Designed by Najwa | Copyright-2011 Protected | Infinite
fly to the moon